officieel aed dealer

Leef! Reanimatie Opleidingen is officieel dealer van AED's en alle daarbij behorende accessoires en onderdelen.

 

AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Een AED is een apparaat waarmee men een elektrische schok aan het hart kan toedienen indien er sprake is van een levensbedreigende circulatiestilstand. Het hart zal na de stroomstoot proberen weer een eigen hartritme te krijgen. Nog voordat de ambulance ter plaatse is, kan men al beginnen met defibrilleren. Snelle reanimatie (hartmassage en beademen) en het gebruik van een AED vergroten de overlevingskansen aanzienlijk.

 

Een paar van onze meest verkochte AED's ziet u hieronder. Natuurlijk kunnen wij alle merken AED's leveren.

Wij komen graag bij u langs om een passende offerte te maken.

 

cardiac science g5

De Powerheart® G5: Betrouwbaarheid, gebruiksgemak en geavanceerde therapie waarmee u een leven redt.
Dankzij de krachtige eigenschappen van de Powerheart G5 kunnen zowel professionals als leken tijdig en effectief hulp bieden, zodat het slachtoffer van een acute hartstilstand de beste kans op overleven heeft.
Realtime reanimatiefeedback, volautomatische werking, Metronoom (30/2) met gesproken instructies, trapsgewijs variabel energieniveau en meertaligheid (Standaard Nederlands/Engels) zijn eigenschappen die de Powerheart G5 AED uniek maken.

 

philips heartstart hs1

De HeartStart HS1-defibrillator is klein en weegt slechts 1,5 kg. Duidelijke, rustig gesproken instructies leiden u door elke defibrillatiestap en helpen u bij het reanimeren.
Geïntegreerde SMART-pads die op de blote huid van het slachtoffer worden geplaatst, detecteren uw handelingen en zorgen dat de instructies van de defibrillator hieraan worden aangepast.
De HeartStart HS1 is voorzien van hoogwaardige technologieën van Philips ter beoordeling van het hartritme (SMART-analyse) en levering van defibrillatieenergie (SMART bifasisch). Deze defibrillator kan net als alle HeartStart-defibrillators worden gebruikt voor de behandeling van baby's, kinderen en volwassenen.